Stadshart Halloween in Zoetermeer

Als er één evenement is waar ik elk jaar naar uitkijk, dan is het wel Stadshart Halloween in Zoetermeer en dan vooral de parade. Voor de derde achtereenvolgende keer heeft het Stadshart Zoetermeer de donkere dagen van 2016 ingeluid met een prachtig programma. In 2014 en 2015 ben ik uiteraard ook van de partij geweest en je ziet dit evenement gewoon groeien. Zo begon de avond met Trick or Treat voor de kinderen. Vervolgens begon de Halloween Parade en vervolgens werd de avond afgesloten met een schitterende lasershow in samenwerking met omroep Max. 

De route begon, net als vorig jaar bij het Spazio en liep zo dwars door het Stadshart Zoetermeer richting het marktplein. Ook dit jaar liep er weer van alles rond in de parade. Mummies, dracula’s, vampieren, heksen, enge clowns, zombies, duivels, frankensteins , bloedende patiënten , monster dokters, je kan het zo gek niet bedenken of het kwam voorbij. Ook de Deviant Mutant Vehicles waren weer van de partij!

Thriller Lasershow

Nieuw dit jaar was de Omroep Max Thriller Lasershow. Op het marktplein verzamelde iedereen zich om vervolgens te wachten tot de show begon. Het was een spectaculaire show en het bleef niet alleen bij lasers. Er was ook een heus Flyboard team die meedeed aan het spektakel. In grote lijnen gebruiken ze een soort snowboard die door middel van een enorme waterstraal omhoog gedrukt wordt. Daarnaast werd er vuurwerk afgestoken als mooie afsluiter van een geslaagde avond!

 

De foto’s