Credits en dank foto hierboven: Cesar Koot


PASSIE


Passie en liefde, dat zijn de woorden die het best passen als we het hebben over fotografie. Het liefst ben ik bezig met reisfotografie. Het bezoeken van de meest bijzondere plaatsen in de wereld om en er rond te lopen en de mooiste composities te zoeken. Voor mij bestaat reisfotografie uit meer dan alleen kiekjes van bekende uitzichten. Landschappen in de ondergaande zon, skylines in het blauwe uurtje,  maar ook straatfotografie is hier onderdeel van.www.ROYZ.nl


Wekelijks maak ik foto series voor op deze website. Dit kunnen series zijn over alle vormen van fotografie. Daarnaast probeer ik geregeld een artikel te schrijven en te plaatsen. Dit kunnen artikelen zijn over Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, maar ook over fotografie spullen of foto reizen. Lijkt dit je interessant, voel je vrij om mij te volgen via Facebook. Daar plaats ik de laatste updates en zo mis je niets!www.ROYPOOTS.nl


Voor de mensen die alleen interesse hebben in mijn allerbeste foto's heb ik een aparte website opgericht. Dit portfolio is vooral gericht op reisfotografie en daar kan je landschappen, cityscapes, straatfotografie en skylines vinden. Daarnaast kun je op de foto's klikken om een canvas te kopen in mijn eigen shop.


Wil jij alleen mijn allerbeste foto's zien? Ga dan naar www.roypoots.nl!TOT SLOT


Kort, maar krachtig. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, artikelen of foto series, ik hoop dat je kan vinden waar je naar op zoek bent. Mocht je nog vragen hebben is het natuurlijk mogelijk om contact met mij op te nemen. 


Last but not least: Feel free to connect and say hi!Fotografeer niet zoals het eruit ziet. 

Fotografeer zoals het voelt.

David Alan Harvey

Biografie


Mijn interesse in fotografie begon half 2009. Zoals bij iedereen, begon het bij een geboekte vakantie naar (in dit geval) Mexico, Isla Holbox. Overdag foto’s maken ging nog wel, maar foto’s maken in de avond ging al lastiger. Ik nam me voor om, zodra ik terug was van vakantie te leren hoe fotografie precies werkt.

In het begin moet je nog ontdekken wat je zo aantrekt in fotografie. Je doet portretten, gaat naar evenementen, neemt je camera mee op vakantie en zo kom je er al snel achter waar je passie en talent ligt. Zo gebeurde dat ook bij mij en ik ontdekte dat ik een fascinatie heb voor reizen, architectuur en landschappen.

  • Sinds 2009 actief met fotografie
  • Zeer hoog eisend van zichzelf
  • Net even anders dan de mainstream
  • Altijd op zoek naar mooie plekken
  • Staat open voor nieuwe ideeën
  • Vernieuwend is iets goeds
  • Experimenteert erop los
  • Sinds 2015 ook commerciële opdrachten
  • Wil het liefst continu op reis zijn
  • Kan altijd genieten van een zonsondergang

Welkom op mijn persoonlijke blog! Ga verder naar mijn blog of bekijk mijn portfolio. Mijn focus ligt op (stedelijke) landschappen en architectuur. Wekelijks maak ik nieuwe fotoseries die ik op mijn persoonlijke blog laat zien. Daarnaast probeer ik om één keer per week een artikel te schrijven over Adobe Lightroom, Adobe Photoshop of andere dingen die te maken hebben met mijn passie fotografie.

Contact me