Ochtendmist

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, het was VROEG! Om 5.00 uur (ja dat is vroeg voor mij) stond ik op om met zonsopkomst in de Betuwe te zijn en natuurlijk hoopte ik op ochtendmist. Voor sommigen is ochtendmist een saaie, grijze ochtend. Voor mij is ochtendmist een geschenk om juist interessante foto’s mee te maken. De mist waar je als fotograaf naar op zoek bent is in de ochtend (of avond) als een laagje grondmist boven een weiland ontstaat.  Met een beetje geluk kun je het de avond ervoor al waarnemen. Met (dichte) mist zie je natuurlijk erg weinig, dus moet je de omgeving goed kennen. Gelukkig had ik een gids die de omgeving van de Betuwe erg goed kent, Ronald Verwijs.

Drone video

Natuurlijk had ik Jerry meegenomen om de mist van boven waar te nemen. De drone video is hieronder te zien en de foto’s kun je onderaan deze pagina vinden. 

[DRONE VIDEO] Misty landscapes in The Netherlands

Alle foto’s