Vanuit Lissabon

Landschapsfotografie is echt één van mijn favoriete onderwerpen binnen fotografie dus op het moment dat ik er de kans voor krijg, ga ik er volledig voor. Met in het achterhoofd dat ik een huurauto had ben ik op zoek gegaan naar de mooiste kustplekken en stranden in de buurt van Lissabon. De wegen zijn zeer goed begaanbaar en alleen het laatste stukje richting de kust is vaak lastig begaanbaar (lees onverharde wegen). 

Ben je overigens alleen op zoek naar een leuk, gezellig en lekker strand? Ga dan naar Cascais! Een mooie kustlijn met genoeg winkels en ook een treinstation die vlak voor het strand stopt. Ook reizen met de trein is een belevenis op zich!


 

Top 10 mooiste stranden in de buurt van Lissabon

OK op zoek naar de mooiste plekken en stranden dus! Hierbij een paar plekjes, zodat jij niet verder hoeft te zoeken!

Boca do Inferno
Cabo da Roca
Praia da Adraga
Santa Marta

Drone video van Cabo da Roca


Alle foto’s